EVEN

Bradley Freedman Travel Report - Monday 8th July

Please see an accurate representation of an average day. I have given you the timestamped day using my car vs if I were to commute using public transport.

Method of Transport - Car

The below journeys were from Monday 8th July:

- 7:45am Arrive at office
- 10am Leave office to travel to meeting in Muswell Hill with land agent (20 minutes)
- 10:20am Arrive in Muswell Hill for meeting
- 11am Leave Muswell Hill and travel back to office (20 minutes)
- 11:20am Arrive at office for meeting with structural engineer
- 12pm Leave office to travel to Peterborough (1hr 45 minutes)
- 1:45pm Arrive at Peterborough to meet Fire Risk Assessor
- 2:15pm Leave Peterborough to travel to Cambridge (45 minutes)
- 3pm Arrive at Cabridge to meet Supplier and Contractor
- 3:20 Leave Cambridge and travel to Hatfield (50 minutes)
- 4:10pm Arrive at Hatfield to meet planning consultant
- 4:40pm Leave Hatfield to travel back to office (30 minutes)
- 5:10pm Arrive at office
- 7pm Leave office to go home
- Total Journey 200 Miles
- Total Cost £30 in fuel

Please Note that on most of my site visits I am transporting samples, building materials and other items relating to our projects. The items which are brought to site are stored at the office and without a car this would be impossible to transport.

Unit 1 Milne Building, Heritage Lane, West Hampstead, NW6 2AF www.evengroup.co.uk 020 8349 2001



Method of Transport – Public Transport

If the journeys made on Monday 8th July were to be replicated by public transport:

7:45am – Arrive at office

10am – Leave office to travel to meeting in Muswell Hill with land agent (1 hr) https://maps.app.goo.gl/7WFja9HhtxpJkdkx6 - £6.70

11am – Arrive in Muswell Hill for meeting

11:40am – Leave Muswell Hill and travel back to office (1 hr) https://maps.app.goo.gl/JUrdvgpdm5jymR9f7 - £6.70

12:40pm – Arrive at office for meeting with structural engineer

1:20pm – Leave office to travel to Peterborough (2hr 45 minutes) https://maps.app.goo.gl/MxqhMbNMdh6mcenV8 - £70.40

4:05pm – Arrive at Peterborough to meet Fire Risk Assessor

4:35pm – Leave Peterborough to travel to Cambridge (2hr 8 minutes) https://maps.app.goo.gl/ievUsBuCnQgMXPEe6 - £22.10

6:42pm – Arrive at Cabridge to meet Supplier and Contractor

6:02 – Leave Cambridge and travel to Hatfield (2hr 10 minutes) https://maps.app.goo.gl/kNPR7aQqJtN1n6tJ8 - £23.70

8:12pm – Arrive at Hatfield to meet planning consultant

8:42pm – Leave Hatfield to travel back to office (1hr) https://maps.app.goo.gl/4bAU1dMYr4zBxJbPA - £14.20

9:42pm – Arrive at office

11:30pm – Leave office to go home

Total Cost – Circa £143

Unit 1 Milne Building, Heritage Lane, West Hampstead, NW6 2AF www.evengroup.co.uk 020 8349 2001

EVEN

Method of Transport - Car

The below journeys were from Tuesday 2nd July:

- 8am Arrive in Chatham to meet Security for handover
- 8:45am Leave Chatham and Travel to New Ash Green (30 minutes)
- 9:15am Arrive at New Ash Green to meet resident and contractor
- 10:00am Leave New Ash Green to travel back to office (1hr 20 minutes)
- 11:20am Arrive back at office for meeting with Quantity Surveyor
- 1pm Leave office to travel to Ashdown House (1hr 45 minutes)

2:45pm – Arrive at Ashdown House to meet Neighbour and Police who use the site for training

- 3:30pm Leave Ashdown and travel to Purfleet to view site (1hr)
- 4:30pm Arrive at Purfleet
- 5pm Leave Purfleet to travel back to office (1hr)
- 6pm Arrive at office
- 7pm Leave office
- Total Journey 191 Miles
- Total Cost £28.65

EVEN

Method of Transport – Public Transport

The below journeys were from Tuesday 2nd July:

8am - Arrive in Chatham to meet Security for handover

8:45am – Leave Chatham and Travel to New Ash Green (1 hr) https://maps.app.goo.gl/vmsYRNuo27UZwJLr5 - £8.30

9:45am - Arrive at New Ash Green to meet resident and contractor

10:30am – Leave New Ash Green to travel back to office – (1hr 58 minutes) https://maps.app.goo.gl/iG1BbLUiBrUWRMQG6 £22.70

12:30am – Arrive back at office for meeting with Quantity Surveyor

1:15pm – Leave office to travel to Ashdown House (2 hr 30 minutes) https://maps.app.goo.gl/AELDXxf5pHCyBoxL6 £20.30

3:45pm – Arrive at Ashdown House to meet Neighbour and Police who use the site for training

4:45pm – Leave Ashdown and travel to Purfleet to view site (3 hr) https://maps.app.goo.gl/91piZpVo17wuTR4c8 - £33

7:45pm – Arrive at Purfleet

8:15pm – Leave Purfleet to travel back to office (1hr 17 minutes) https://maps.app.goo.gl/2ZuB2m4vJmgDU2g79 - £7.20

9:33pm – Arrive at office

10:33pm – Leave office

Total Cost - £91.50

Signed: B.Freedman

Date: 26/07/2024

Unit 1 Milne Building, Heritage Lane, West Hampstead, NW6 2AF www.evengroup.co.uk 020 8349 2001